Computerele. Au transformat lumea si ne-au schimbat viata.

Insa te-ai intrebat vreodata, daca tehnologia tot avanseaza si din ce in ce mai frecvent apar produse noi si interesante, cu cele vechi ce se intampla?

In cea mai mare parte din cazuri, acestea stau depozitate in casele, podurile, dulapurile sau garajele noastre.

Ca si solutie la aceasta problema, in urma cu ceva timp, CIT Grup a initiat pentru prima data in Romania Programul RABLA IT.
 
Cum functioneaza ?

Identifici noul produs pe care il doresti, predai echipamentul vechi si primesti un voucher care acopera 10% din valoarea urmatoarei achizitii.

Pentru a preda echipamentul tau vechi ai la dispozitie doua metode:
Poti sa-l aduci la magazinul CIT Grup - Timisoara, Calea Aradului, nr. 48A
Sau poti sa ni-l trimiti prin curierat.

In urma predarii echipamentului ai sa primesti un voucher.  Fie ca il folosesti tu sau sa il faci cadou, voucher-ul este valabil 60 de zile de la data predarii rablei si acopera 10% din urmatoarea achizitie de la CIT Grup.
* in aceasta perioada pentru grupa de laptop discountul se acorda in vouchere.

Ce trebuie sa stii?

Echipamente acceptate: pc-uri, laptop-uri, monitoare, servere, ups-uri, retelistica, accesorii si componente. Nu este necesar ca echipamentul tau sa fie functionabil - acesta nu se refoloseste de catre CIT Grup, ci se colecteaza pentru a fi reciclat.

Costul curierului este suportat de catre noi, doar daca alegi sa trimiti rabla prin Fan Courier si achiti produsul nou inainte de a trimite produsul vechi.
Discount-ul se acorda doar in felul urmator: doresti sa achizitionezi un pc, laptop, server poti trimite pc-ul, serverul sau laptopul tau. Daca doresti sa cumperi o componenta sau un accesoriu, vei trimite / aduce o componenta sau accesoriu la programul rabla. 

 

* Discount-ul din programul rabla IT nu se cumuleaza cu alte reduceri.

 
x
X
Negociaza Oferta